Летњи програми у граду под Чачалицом наставља се  вечерас мјузиклом за децу „Пепељуга“, који је на репертоару  од 19 сати, а у 21 сат на великом филмском платну Пожаревљани могу видети прошлогодишње остварење Милча Манчевског „Кајмак“ Реч је о занимљивој и по мало несвакидашњој савременој причи у којој глуме Сaрa Климoскa, Кaмкa Toчинoвски, Aлeксaндaр Mикић, Симoнa Спирoвскa, Aнa Стojaнoвскa, Филип Tрajкoвић, Пeтaр Mирчeвски, Сaшкa Димитрoвскa, Дejaн Лилић, Сoњa Mихajлoвa…

У четвртак 27. јула на летњој сцени биће изведена представа „Бедеми ћирилице” коју је по тексту Владимира Ђорђевића режирао Милић Јовановић. У драмској причи о животу и раду браће Ћирила и Методија играју Александар Јеленић и Предраг Јовановић. Петак 27. и субота 28. јул резервисани су за децу: прве вечери најмађе ће забавити представа „Бајка о мудром прасету“ а друге „Послала ме мама”. Почетак је у 19 сати. У недељу 30.јулa од 20 сати наступа Плесни клуб „Royal“.

У случају кише ни један од програма неће бити одложен, већ ће уместо на летњој сцени  бити извођени у Малој сали Центра за културу Пожаревац.

Влада Винкић

Фото: Бојан Николић

Share.

Comments are closed.

Skip to content