Народна странка Пожаревац основала је Месни одбор Месне заједнице Васа Пелагић, у недељу, 5. марта. За председника је изабран адвокат, иначе, бивши заменик окружног јавног тужиоца, Миодраг Тадић. 
Мирослав Тадић и Ненад Илић
Мирослав Тадић и Ненад Илић

Како наводе, на Одбор је формиран сходно све већој подршци суграђана, који разумеју судбоносни политички тренутак, како у Пожаревцу, тако и у земљи.

– У циљу приближавања политике Народне странке коју све већи број људи свакодневно прихвата из разлога што је наше основно начело да држимо реч, формирањем Месног одбора у Месној заједници Васа Пелагић, желимо да уз јачање страначке инфраструктуре омогућимо бржу промену актуелне локалне власти, истичу у пожаревачкој Народној странци.

Председник Градског одбора НС Пожаревац Ненад Илић, уз оцену да грађани све више „окрећу леђа“ актуелној градској власти, додаје:

– Ово је само почетак онога што ће у будућности Народна странка представљати на политичкој сцени града Пожаревца. Формирање овог Месног одбора је само један у низу будућих акција које ће Градски одбор Народне странке Пожаревац спровести. Отуда је у плану формирање још неколико месних одбора, поред оних који већ постоје.

Новоизабрани председник Месног одбора Миодраг Тадић исказао је захвалност на указаном поверењу и поручио:

– Имајући у виду да све више људи у нашој земљи и нашем граду препознаје политику Народне странке као најискренију, уверен сам да су промене потпуно извесне. 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content