2017-09-07T19:34:32+02:00 7. септембра, 2017. 19:34 |

НАШИ НОВИ СУГРАЂАНИ

NASI-NOVI-SUGRADJANI  У породилишту Опште болнице у Пожаревцу у периоду од 23. августа до 1. септембра, рођено је 30 беба, 21 дечак и 9 девојчица.Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће ! 

 

Синове су добили:

Кристина Ђорђић и Срђан из Пожаревца, Марија Плећаш и Илија из Пожаревца, Јована Вукашиновић и Радослав Ненадов из Пожаревца, Милена Грујић и Бојан Вујић из Пожаревца, Тамара Мишић и Милан Богдановић из Доње Крушевице, Ивана Сребрић и Милош Здравковић из Пожаревца, Александра Живковић и Ивица Јањић из Лучице, Санела Цвејић и Дарко из Набрђа, Бојанка Журкић и Жељко Пејић из Церемошње, Нела Николић и Ранко Миловановић из Пожаревца, Невена Јовић и Жељко Траиловић из Кучајне, Маријана Милетић и Иван из Пожаревца, Марија Гавриловић и Марко Станковић из Пољане, Гордана Драгутиновић и Небојша Ђорђевић из Четережа, Виолета Миљковић и Перица из Осипаонице, Катарина Јанковић и Марко Марковић из Пожаревца, Сузана Ранковић и Марко из Пожаревца и Перовић Ивановски Катарина и Никола Ивановски из Пожаревца.


Кћерке су добили:

Сања Лазић и Душан Радивојевић из Пожаревца, Маријана Дамњановић и Бојан из Пожаревца, Јована Благојевић и Ненад Аранђеловић из Симићева, Валентина Новаковић и Марко Ђокић из Мелнице, Марија Цвијовић и Владан из Пожаревца, Јована Станојевић и Горан Живковић из Курјача, Александра Николић и Мирко Дулић из Дубравице и Марија Живковић и Владимир Живадиновић из Ћириковца.