2017-12-13T09:40:33+01:00 13. децембра, 2017. 09:40 |

НАШИ НОВИ СУГРАЂАНИ

Из  породилишта Опште болнице у Пожареву преносимо информације о рођеним бебама током протекле недеље.  У периоду од 1. децембра до 8. децембра, рођене су 24 бебе, 14 дечака и 10 девојчица. Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће ! 

Близанце су добили:

Драгана Николић и Немања из Пожаревца.


Кћерке су добили:

Марина Јовић и Слободан из Пожаревца, Маја Питић и Југослав из Крепољина, Александра Благојевић и Дарко из Шевице, Анђела Живковић и Слободан Никола из Костолца, Маријана Радојковић и Милан из Црљенца, Наташа Ивић и Бранислав Дмитров из Пожаревца, Јадранка Николић и Драган из Царевца, Јована Вранковић и Драган из Брежана и Александра Јовановић и Дејан Миленковић из Пожаревца.


Синове су добили:

Слађана Јовић и Дарко из Маљуревца, Сања Лазић и Игор Тодосијевић из Топонице, Емина Ивковић и Марко из Кисиљева, Маја Стевић и Ненад Симић из Пожаревца, Снежана Живановић и Милан из Пожаревца, Дајана Срејић и Милан из Црљенца, Марија Јовановић и Борислав Грбић из Ћириковца, Биљана Томић и Милош Живановић из Батовца, Ђурђијанка Дорчић и Зоран Митић из Војилова и Серџан Рашитова и Мирсад из Костолца.

Близанце су добили Драгана Николић и Немања из Пожаревца.