NASI NOVI SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцу, у периоду од 2. до 9. јуна 2017. године, рођено је 30 беба, 13 дечака и 17 девојчица.  Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

Александра Икић Миладиновић и Жељко Миладиновић из Костолца, Александра Илић и Данијел Лалић из Бистрице, Марија и Владимир Влајовић из Пожаревца, Милица Голубовић и Игор Марковић из Влашког Дола, Невена Илкић и Предраг Ивановић из Костолца, Маја и Ненад Митић из Пожаревца, Ивана Алексић и Иван Јаношевић из Александровца, Кристина Николић и Жељко Петрујкић из Крепољина, Мила Лазаревић и Драган Јанковић из Алексинца, Јелена Стојковић и Јован Јовић из Пожаревца, Невена и Немања Стефановић из Костолца, Маја Грубјешић и Жељко Новаковић из Пожаревца.


baloni

Кћерке су добили:

Ђурђина и Ненад Живић из Пожаревца, Драгана Танчић и Светислав Љубисављевић из Пожаревац, Марина Селаковић из Београда, Драгана Зарић и Ненад Јанковић из Ракове Баре, Санела Степић и Зоран Ђеловић из Пожаревца, Јелена Васић и Саша Спасић из Пожежена, Силвана Ђорђевић и Никола Миленковић из Вуковића, Светлана и Марко Жикић из Кленовника, Катарина и Бобан Јовановић из Пожаревца, Катарина Гајић и Ненад Стокић из Пожежена, Ана и Ненад Ђокић из Пожежена, Маја и Саша Симић из Пожаревца, Маријана и Данијел Обрадовић из Смољинца, Анкица Ђорђевић и Миодраг Милорадовић из Четережа.


Близанце, кћерке су добили: 

Ана Здравковић и Алекса Пајкић из Пожаревца.


 

Share.

Comments are closed.

Skip to content