NASI NOVI SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцу у периоду од 16. до 23. јуна 2017. године, рођено је 20 беба, 9 дечака и 11 девојчицаРедакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

Марија Милетић и Небојша Карић из Пожаревца, Милка Ђерић и Драшко Миленковић из Смедерева, Ивана Пешић и Драган Лазић из Бубушинца, Јелена Обрадовић и Иван Тихомировић из Мишљеновца, Јована Степановић и Данијел Филиповић из Топонице, Јасна и Бојан Тошић из Пожаревца, Елена Јанковић и Слађан Николић из Мелнице.


Кћерке су добили:

 Марина Богдановић и Драган Благојевић из Шевице, Јасмина Лазаревић и Бојан Тодоровић из Пожаревца, Ивана и Бојан Ђорђевић из Костолца, Милена и Ненад Савић из Пожаревца,  Гроздана и Данијел Матејић из Батовца, Сања и Небојша Миловановић из Пожаревца, Гордана Лепосавић и Бојан Здравковић из Пожаревца, Радинка Костић и Миљан Мишић из Курјача, Кристина и Предраг Богосављевић из Крвија, Сузана и Иван Радојковић из Четережа, Александра Ристић и Саша Перић из Кочетина.

Share.

Comments are closed.

Skip to content