NASI-NOVI-SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцу у периоду од 23. до 30. јуна 2017. године, рођена је 21 беба, 11 дечака и 10 девојчица. Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

Бојана и Милош Стојановић из Пожаревца, Маја Михајловић и Александар Станковић из Пожаревца, Дијана и Никола Ћирковић из Голупца, Тајана и Бојан Тасић из Пожаревца, Гаши Аријста и Адем Краснић из Костолца, Милена и Ненад Миленковић из Шапина, Викторија Гроздановић и Драган Јанковић из Пожаревца, Ана Ванчић и Бобан Банковић из Пожаревца, Тања и Недељко Алексић из Великог Градишта.


Кћерке су добили:

 Јелена Рогожарски Петковић и Предраг Петковић из Пожаревца, Данијела и Андреја Станојловић из Пожаревца, Тамара Манојловић и Марко Обрадовић из Великог Црнића, Анкица Марковић и Данијел Марјановић из Великог Градишта, Ана и Јован Здравковић из Пожаревца, Невена и Никола Миркович из Пожаревца, Ивана Пауновић и Ненад Ивковић из Пожаревца, Виолета и Новак Чејовић из Пожаревца, Марија и Иван Филиповић из Пожаревца, Ивана Радосављевић и Жарко Ивановић из Новог Београда.

Share.

Comments are closed.

Skip to content