Осамнаесторо запослених у пожаревачким Комуналним службама представљало је ово Јавно комунално предузеће и град Пожаревац на традиционалним Радничко – спортским играма у Бечићима, на којима су наставили победничку традицију и освојили потврду квалитета свог рада.

            У надметању, у спортским дисциплинама, као и оним из домена струке, учествовало је десетине предузећа, а појединачно скоро хиљаду такмичара. Међу њима, такмичари Комуналних служби из Пожаревца понели су два пехара – за орезивање ограде и кошење траве.

            Организатор радничко – спортских игара је републички Савез синдиката комуналних делатности. Игре су трајале седам дана.

 Слободан Јовић

Директор ЈКП „Комуналне службе“ Пожаревац Слободан Јовић, тим поводом истиче да су сви задовољни и поносни учешћем и резултатом, напомињући да је то између осталог и потврда квалитета рада.

Подсећа и на то да су такмичари овог предузећа и прошле године донели два пехара у дисциплинама из домена делатности – у брзини изношења смећа и прању и поливању.

– Игре су прилика за дружење и размену искустава. Годинама учесвујемо и шаљемо запослене, поготово оне из основне делатности. Да се разумемо, ово је за поједине ретка, можда и прва прилика у животу да виде море. Структура запослених у Комуналном је таква да ретко ко од њих може да приушти одлазак на одмор. У том смислу је ово и нека врста помоћи људима који вредно раде у основним делатностима, а то су кошење траве, орезивање ограда, изношење смећа, гробљанске услуге, пијаца, рециклажа, азил, каже директор Слободан Јовић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content