2021-09-08T11:28:55+02:00 8. септембра, 2021. 11:28 |

„(Не)захвална“ Емилије Миловановић у Кучеву

У Центра за културу „Драган Кецман“ у Кучеву представљена је књиге Емилије Миловановић „(Не)захвална“ за коју је владало велико интересовање јер је ауторка родом из Кучева и ово је њен првенац што се књишког стваралаштва тиче.       Присутнима се испред Центра обратила  Невенка Ташић која је у наставку најавила краћи филм под називом „Живот није кутија“  чији је аутор  такође Емилија Миловановић.  О књизи су потом говориле Радмила Станковић, писац и новинар и Данијела Станковић, професор српског језика.

      Књигу  „(Не)захвална“  ауторка је  је посветила својој мајци која ју је научила да инспирацију црпи од људи којима је окружена и да свака ситуација, наизглед и небитна, може инспиративно да делује.

       Књига „(Не)захвална“ је збирка есеја, издавач је Центар за културу „Драган Кецман“.  Све приче у њој су истините, описују догађаје из свакодневног живота ауторке и уче читаоце  захвалности и проналажању добре стране у свему.

       Емилија Миловановић је рођена  1998. године и одрасла је у Кучеву, након чега се због студија сели у Београд, где и остаје. Бави се новинарством и маркетингом, али за себе тврди да је једино сигурно то да ће увек бити писац.

                                                                                                                                                                 Р.Н.