НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ!

Други гренд слем у сезони, а први на коме учествује Новак Ђоковић, увелико је у току. Најбољи тенисери се боре за титулу на престижном Ролан Гаросу, што је идеалан повод да се највећа спортска понуда у Меридиану додатно прошири, и то – новим опцијама за игру! За поменуто Отворено првенство Француске Меридиан доноси бонус без услова, највеће квоте на свету, али и нове игре!

За почетак – региструјте се на сајту меридианбет.рс и аутоматски добијате 500 ДИНАРА БОНУСА БЕЗ УСЛОВА за онлајн и клађење уживо.

БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ – РЕГИСТРУЈ СЕ И ОСВОЈИ 500 РСД

Ова феноменална добродошлица, само је почетак изненађењима! Меридиан је специјално за Ролан Гарос проширио понуду за клађење на тенис, па су од сада доступне следеће НОВЕ ИГРЕ:

Комплетну понуду погледајте на сајту меридианбет.рс, а уколико сте нестрпљиви да на добитан тикет ставите неку од нових опција за игру, то можете учинити већ сутра када ће на терен изаћи српски ас Новак Ђоковић. Најбољи тенисер на планети ће се у трећем колу Ролан Гароса састати са словеначким представником Аљажом Беденауом.

Уколико Новак Ђоковић буде на препознатљивом нивоу против Словенца пласман у четврто коло биће чиста формалност.

Квоте за дуел Новака Ђоковића у трећем колу Ролан Гароса можете пронаћи на сајту меридианбет.рс.

БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ – РЕГИСТРУЈ СЕ И ОСВОЈИ 500 РСД

ИГРАЈ ЗА КАТАР – СПРЕМИ СЕ ЗА СВЕТСКО: Подсећамо вас да је у кладионици Меридиан у току до сада невиђено такмичење на нашим просторима. Сви играчи имају прилику да освоје пут, карту и смештај за Светско првенство у фудбалу, које се у новембру одржава у Катару. Све што је потребно јесте отворен налог на сајту меридианбет.рс и учешће у свакодневним изазовима из области спорта и слот игара.

За детаљније информације испратите дешавања на меридианбет.рс, као и Меридиан на друштвеним мрежама.

Share.

Comments are closed.

Skip to content