2020-07-31T09:23:28+02:00 31. јула, 2020. 09:21 |

Нина изједначила

„ПОЖАРЕВАЦ“ – „ЗЕМУН“  2:2  (0:2)

Пожаревац Градски стадион: без гледалаца. Судија: Милош Ранђеловић (Пожаревац). Помоћници: Маја Милошевић и Јован Јанковић из Пожаревца. Стрелци: Матејић у 57. и 59. за Пожаревац, а Хост у 4. и 10. минуту за Земун.


Хелена Хост је у првих десет минута дала два гола на истоветан начин, бегом по левој страни и брзим уласком у висину петерца па приземним шутевима лако матирала Милену Обрадовић.

Нина Матејић је имала неколико лепих прилика, али је тек у наствку са два прецизна шута за два минута дала два гола и поравнала  резултат. До краја сусрета мреже су остале нетакнуте, па је овај „пријатељски“ реми и најправеднији исход овог борбеног сусрета два суперлигаша на Вашаришту.

        „ПОЖАРЕВАЦ“: Обрадовић, Кухут, Станковић, Трутић, Максимовић, Арсенијевић, Матејић, Марковић, Шево, Драгутиновић, Мичић. Играле су још: Туфегџић, Јовкић, Ђаловић, Ташковић, Младеновић, Стојичевић, Јенић, Стевић, Ивановић, Животић, Нешић, Ђулејић, Даничић, Јовановић и Стојадиновић.  

        „ЗЕМУН“: Антешић, Брусин, Белован, Благојевић, Марјановић, Анокић, Батинић, Кљајић, Павловић, А.Чолић, Хост. Играле су још: Шипетић, Вучковић, Софронић, Стокић,  Максимовић, Поповић, Јовановић.

        

                                                                                          Текст и фото: Р.Сандић