Традиционална манифестација Ноћ књиге одржаће се и овог јуна. Уз мало одлагање и у складу са околностима, 22. Ноћ књиге овога пута трајаће три дана 26, 27. и 28. јуна  под покровитељством Еуробанк Србија. Организатори овог својеврсног фестивала књиге су издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи.Врата  књижара отварају се  у петак ујутру 26. јуна, а велики попусти примењиваће се све до недеље увече 28. јуна. 

Осим понуде  више од 50.000 наслова и ове године припрељени су фантастични попусти. Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, као и поклони.

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две  30%, за три  35% а за четири и више књига 40%, док ће књиге других издавача, страна издања и поклон асортиман биће снижени 20%.

Ноћ књиге ће се одржати на чак 60 локација у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону (Бањалука, Бијељина, Тузла, Сарајево, Подгорица, Никшић). Покренута 2009. године, Ноћ књиге је постала најпосећенија манифестација која промовише књигу и читање после Београдског сајма књига, коју за само седам сати посети више од 50.000 љубитеља добре књиге. 

Попусти ће важити и на сајтовима www.delfi.rs и www.laguna.rs 

Share.

Comments are closed.

Skip to content