2021-03-29T20:06:06+02:00 29. марта, 2021. 20:06 |

Нова Вулкан акција

Одабрани наслови само на сајту www.vulkani.rs до 4. априла

Вулкан издаваштво има нову акцију! Само на сајту www.vulkani.rs од 29. марта до 4. априла моћи ћете да купите 3 књиге по цени од 999 динара! Искористите јединствену акцијску погодност и одаберите књиге уз које ћете провести слободно време.

Списак свих наслова који су обухваћени акцијом потражите путем линка, а ми вам препоручујемо неколико романа.Сајгин Ерсин, познати турски аутор, даровао нам је интригантну, раскошну историјску причу о човеку који има редак дар у Отоманском царству, јер влада аромама, укусима и зачинима, којима утиче на срца, ум и здравље људи који окусе његове ђаконије – Паша од кухиње. Док путује у разне градове царства, од Топкапи сараја до Александрије, он од најбољих кувара учи кулинарске вештине, али и о магији зачина и утицају звезда. Кад упозна прелепу играчицу, ватрену робињу Камер, пожелеће да с њом подели будућност. Њихову срећу угрозиће газдарица Сири, а млади кувар ће се наћи пред тешким задатком… Да би спасао љубав свог живота харемске судбине, мораће да пронађе начин да се врати у Велику кухињу и свој кулинарски таленат претвори у моћно оружје.

Приче у књизи Даме бирају написале су неке од најбољих списатељица данашњице, међу којима је и Трејси Шевалије. Књига је пре свега намењена женској публици, дамама свих генерација које воле приче о непресушној теми – љубави, а надахнуте су делима Шарлот Бронте. Њена амбиција и машта очаравају нас већ два века, па су тако и ауторке ове збирке у њеним легендарним реченицама пронашле инспирацију за нове романсе и љубавне приче.

Ратник мудрости је намењен зрелијој публици, љубитељима серијала о Харију Потеру, књига Лева Гросмана, Деборе Харкнес… Роберт Викс је стручњак за емпиријску филозофију – мистериозну грану науке која може да се употреби за много тога: да се призове ветар или обликује облак дима, да се моментално пренесе порука хиљадама километара, чак и да се лети. Иако Роберт машта о томе да се бори у Великом рату, задужење му је да меша хемикалије и води породични посао у руралној Монтани, где његова мајка, некадашњи борац и одметник, помаже локалном становништву.

Роман Леа Каруа Вук: Под небом севера је идеалан за љубитеље прича о моћним краљевствима и борби за власт. Њујорк тајмс наводи: „Препуно мрачних завера, самоуверених ликова и напетих борби. Лео Кару је створио узбудљив прелаз између Тхе Магнифицент Севен и Игре престола.“ Млади краљ мора да се суочи са изузетно промоћурним генералом у епској фантастици која је превртљива у политичким маневрима, храбра у приказима борби и богата описима хероизма и славе.

Узбудљива и пуна акције, књига Борнова правила идеална је за истинске љубитеље трилера. Пред Борном је можда најтежи избор до сада: политичка будућност света или живот њему најдражих особа. Џејсон Борн суочава се са немогућим задатком. Ангажован је да глуми двојника високог владиног министра на самиту у Катару, како би га заштитио од покушаја атентата. Изненада, наоружани људи упадају у просторију и убијају све осим Борна.

* Акција траје до 4. априла и односи се на одабране наслове Вулкан издаваштва.

** Уколико наручите само једну књигу са списка, платићете је по редовној цени. Током трајања акције, од 29. марта до 4. фебруара, потребно је да поручите три наслова са списка како бисте остварили право на куповину по цени од 999 динара. Током трајања акције не важе додатни попусти.

*** У току трајања акције достава на територији Републике Србије наплаћује се 150 динара. За куповину преко 2000 динара достава је бесплатна.