2021-10-23T10:45:55+02:00 23. октобра, 2021. 10:45 |

Нови изазови са новим тренером

Смена тренера на клупи Младог радника 1926 није утицала на осцилацију резултата. Напротив, нови кормилар Зоран Ранђеловић је после само три дана рада на старту уписао своју дебитантску победу усред Раброва и то са 4:0.

 -Обе екипе биле су силно мотивисане, због чега је утакмица била посебно занимљива. РСК је желео да се откачи зачеља, а ми да останемо у врху табеле. Домаћин је имао прилике да нас дестабилизује, али њихови играчи нису били довољно концентрисани да нас начну. Када смо постигли први гол, све је дошло на своје место. Наставили смо са маштовитом игром и стрпљиво градили шансе. Читав тим је добро финкционисао и никога посебно не бих издвајао. Свако понаособ дао је велики допринос да тим функционише, каже Ранђеловић и додаје:

– Издржали смо и показали да имамо стамене играче и тим у целини. Имали смо минимум грешака и по лошим временским условима успели да дођемо до три важна бода. Сада је све то иза нас, идемо даље у сусрет новим изазовима, каже Ранђеловић.

Баждаревић је начео мрежу РСК-а, Игор Миовић повисио на 2:0, па се Баждаревић по други пут  уписао, а тачку на високу победу ставио Горан Лепојевић „кифла“ голом, директно из корнера.

 -Остварена је  лепа, висока и убедљива победа у браничевском, комшијском дербију. Оправадали смо улогу фаворита. Настављамо даље са новим – старим тренером Зораном Ранђеловићем. Очекују нас мало јаче утакмице, али гледамо у наше двориште и ако сви будемо имали однос према игри као у Раброву, успех неће изостати.

Атмосфера у екипи  коју ствара нови шеф струке је изузетна. 

 -Са нашим шефом Ранђеловићем сарађивао сам и раније, пре више година. Имам само речи хвале. У свлачионици се осећа дух заједништва, нова енергија, атмосфера, која диже екипу на већи ниво. Одушевљење је стварно велико и то је добро јер имамо играче који могу још више да допринесу новим успесима.

Четврти, „кифла“ гол је права мајсторија која одавно није виђена.

-Гол директно из корнера је тешко дати, то је специјалност. О таквом голу се дуго прича и препричава. Мени је то пошло за руком три пута у досадашњој каријери. Рабровска „кифла“ је улетела у гол директно из корнера, не закачивши никога на петерцу. Ма, шта да вам причам, мајсторија попут оних које је изводио Драган Стојковић Пикси, каже Лепојевић.

Р. Сандић