2017-05-31T21:27:33+02:00 31. маја, 2017. 08:31 |

Обележен јубилеј Удружења здравствених радника

_20170523_170127Удружење здравствених радника Браничевског округа, свечаном академијом у салонима Градског здања, протеклог уторка, прославило је 50 година од оснивања.Овом приликом уручене су захвалнице, као и јубиларни златни и сребрни знакови истакнутим члановима, оснивачима, сарадницима и члановима Удружења.

Присутне је најпре поздравила председница Извршног одбора Коморе медицинских сестара и здравствених техничара Огранка Крагујевац Гордана Јефтић, која је изразила задовољство што се овај јубилеј прославља са људима, који су успели да од заборава сачувају све вредности професије медицинске сестре – здравственог техничара.
Честитке поводом прославе јубилеја упутио је и директор пожаревачке Опште болнице др Данко Николић, који је изразио наду да ће стопама својих старијих колега наставити и будуће генерације здравствених радника.
Захвалност оснивачима, сарадницима, колегама – члановима Удружења, изразила је председница Славица Ђорђевић:
-Хвала свима онима, који су учествовали у досадашњем раду, активирању и одржавању нашег Удружења. Надам се да сам испунила очекивања и оправдала поверење које ми је указано 2009. године избором за председницу, рекла је Славица Ђорђевић.

DSC_0039У уметничком делу програма наступили су ученици Медицинске школе у Пожаревцу и чланови фолкорног ансамбла пожаревачког Центра за културу.
Свечаности су присуствовали директори и здравствени радници здравствених установа са подручја Браничевског управног округа.