Завршава се изградња станова солидарност

        У току су завршни радови на зидању четвртог, завршног спрата на две зграде солидарности. За ове зграде обезбеђена је и потребна столарија. Завршени су и сви браварски радови па се очекује да ће до краја јула станови у овим зградама бити усељиви. Већ су избетонирани темељи и за друге  две зграде солидарности, па ће њихово зидање започети ових дана, односно по испоруци опеке  од стране произвођача.

                                                                       Још пет спратова новог хотела

       Изводе се завршни радови на постављању бетонске плоче изнад међуспрата новог хотела, а до краја месеца биће завршени радови и на првом спрату од преосталих пет спратова. До сада је у нови хотел уграђено 1.200 кубика бетона и 110 тона гвожђа. Према плану,  сви грађевински и грађевинско-занатски радови биће завршени око Дана Републике.

                                                                   Последњи спрат Дома пензионера

        Ових дана почињу радови на изградњи последњег спрата на згради Дома пезионера у Шумадијској улици, а сви груби грађевински радови на овој згради биће завршени око првог маја ове године.

                                                               Уговорена куповина станова за раднике

       Предузеће „Ангропромет“ у Пожаревцу закључило је уговоре о куповини осамнаест станова за раднике у вредности од 2,6 милиона динара. Пет станова биће усељени већ овог месеца , а остали  у првој половини идуће године.

Share.

Comments are closed.

Skip to content