2019-09-08T12:21:55+02:00 8. септембра, 2019. 12:21 |

Очишћене локације у Стишкој и 27. априла

Друштвено одговорна кампања СББ фондације „Не прљај. Немаш изговор!“ овог викенда настављена је у Пожаревцу. Еко тим СББ фондације уз подршку Града Пожаревца, удружења „Еколошка свест“ и ЈКП „Комуналне службе“ очистила је локације у Стишкој и Улици 27 априла.

  -Дужност свих грађана је да се одговорно понашају према животној средини, а наш циљ је да их по том питању едукујемо и освестимо. Кампања „Не прљај. Нешаш изговор!“ је препозната широм Србије, што показује спремност људи да своје градове учине здравим местом за живот. Циљ манифестације је да се подигне свест друштва о значају заштите животне средине и скрене пажња јавности на лоше навике бацања смећа и занемаривања простора у коме живимо, казао је Стефан Станковић, шоп менаџер у СББ -у.

                                                           Срђан Милетић, Стефан Станковић, Срђан Филиповић

 Технички директор ЈКП „Комуналне службе“ Срђан Филиповић истиче да ово предузеће већ дужи низ година подржава сва предузећа са друштвено одговорним понашањем, укључујући и компанију СББ која трећу годину за редом спроводи овакве акције.

 -Комунално предузеће ће и убудуће подржавати све компаније које имају овакве акције у својој агенди и позивамо и остале компаније да организују акције оваквог типа, рекао је Филиповић.

 Секретар удружења „Еколошка свест“ Срђан Милетић наглашава да је циљ ове организације подизање еколошке свести међу грађанима како би се животна средина учинила лепшом и чистијом за живот.

                                                                                                          Д.Динић