2021-04-27T10:28:37+02:00 26. априла, 2021. 09:45 |

Од Вулканчића до 4. маја: Најлепше књиге за децу

У сусрет најрадоснијем празнику, Вулканчић је решио да обрадује своје најмлађе читаоце.

Све до 4. маја, само путем сајта  www.vulkancic.rs моћи ће да се купе најлепше књиге за децу по приступачним ценама, уз бесплатну доставу на кућну адресу на територији Републике Србије.

Уколико се одлучите за куповину једне књиге, добијате додатних 10 посто попуста, за две књиге 20 процената, а уколико одаберете три књиге, остварићете чак 30 посто попуста, који се додају на стални попуст од 20 одсто за поручивање путем сајта.

Одаберите омиљене књиге и обрадујте ваше радозналце, маштовите истраживаче и насмејане мудрице. Улепшајте празнике својој деци књигама уз које ће дан бити веселији, а Вулканчић вам предлаже неколико наслова.

Свако дете узраста од 3 до 5 година обрадоваће се јединственом поклону, едукативној сликовиници Звучна књига: Домаће животиње, јер ће кроз игру и забаву упознати свет домаћих животиња. На свакој страни књиге малишани ће пронаћи занимљиве чињенице, а десет различитих звукова додатно ће их забавити и омогућити им да на брз и занимљив начин стекну нова знања.

По много чему посебна, књига Научите да цртате апсолутно све одушевиће децу узраста од 5 до 7 година, јер садржи корак по корак водич и блок за цртање. Ту су једноставна и лако савладива упутства, као и много занимљивих сцена за цртање и бојење. Ваше дете ће обожавати ову књигу, јер су сати забаве загарантовани, а у исто време развијају се многе вештине и буди машта.

Уз књиге Путуј, научи, истражи: Свемир, Сунчев систем и Путуј, научи, истражи: Животиње, угрожене врсте наше планете цела породица ће на занимљив и лак начин научити много интересантних чињеница о свемиру и животињама. Мноштво занимљивих информација, али и питања и одговора учење ће приближити игри. Обе књиге садрже и слагалицу од 205 делова.

Ауторка Харијет Манкастер, позната по књигама о јединственој Исидори Мун, овога пута нам представља још једну необичну и неодољиву малу хероину – Мирабел Старспел, са којом се у авантуре упуштају читаоци узраста од 7 до 9 година. У књизи Мирабел спрема нове несташлуке сазнаћете све о девојчици која је пола вештица, а пола вила, као и све лепоте прихватања себе онаквим какви јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Мирабел схвата да припадање различитим световима може бити и те како забавно! Упловите у причу препуну магичних обрта и вештичјих несташлука, која ће вас натерати да заволите Мирабел баш као и Исидору Мун, њену рођаку.

Сви радознали читаоци узраста до 12 година биће одушевљени књигом Џина Мингиса Грчки митови. Приче из једне од најбогатијих митологија човечанства сада су представљене на нов и интересантан начин, по укусу савремених генерација. Сваку причу допуњују предивне илустрације, а питак стил којим су написане помоћи ће сваком детету да се попне на сам врх Олимпа и упозна свет грчких богова.