„Млади радник“ је у успешој резултатској серији. Пожаревљани су везали пет узастопних победа и у правој су форми. Побеђени су: Нови Пазар, Раднички (Крагујевац, Партизан (Београд), Спартак (Љиг) и Ва 014 (Ваљево), али Црвена звезда је тај низ прекинула, мада капитен Филип Ковачевић са пуно оптимизма очекује нове сусрете.

       Имали смо веома тешку утакмицу у Новом Пазару. Они повели са 2:0, а ми се тек онда разиграли и добили их у тај-бреку, који је такође био јако неизвестан. Ипак, и два бода су драгоцена. Црвена звезда је била велики фаворит. Са њима имамо ове сезоне негативан биланс. Избацили су нас из Куп-а. Поред те две добијене утакмице победили су нас и у Београду у првенственом сусрету са 3:0. Нисмо искористили прилику за реванш. Црвено-бели су велики инспиративни противник и дали смо све од себе, али смо добили само један сет, каже Ковачевић.

       После испадања из Куп такмичења, све мисли и снаге су усмерене на првенство.

      Наш клуб је зацртао висок пласман, заправо у велику четворку и улазак у плеј-оф. За сада се добро држимо, на трећем смо месту и настојаћемо да ту позицију у квартету водећих задржимо до краја првог дела првенства.

                                                                                            Текст и фото: Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content