Одбојкаши Младог Радника играће утакмицу супер лиге против „Рибнице“. Игра се у петак, 6. октобра, у 19 сати,  у Спортском центру Пожаревац. Улаз је слободан.

Након победе у осмини купа суперлиге против клуба „Младеновац“  одбојкашки клуб „Млади Радник“ се припрема за сучељавање са краљевачком „Рибницом“.
По речима шефа стручног штаба Ивана Благојевића ОК „Рибница“ је као и „Млади Радник“ клуб богат историјом и традицијом у овом спорту стога ће утакмица против њих бити ужитак публици која воли одбојку.

-Екипа Рибнице која нам долази није пуно квалитетнија од нас, мада имају јако искусну екипу са јаким играчима на неким битним позицијама. Такође имају македонског репрезентативца на месту примача.
-Сматрам да квалитет и будућност,  увек улазимо на терен са мишљу да је противник  најјачи, па макар и био трећелигаш, рекао је Благојевић и позвао публику да дође и подржи клуб.

-За нас младе играче битно је да почетак, прво коло, отварамо на нашем терену и пред нашим навијачима. Наравно притисак увек постоји, али већ два месеца смо екипа која је пре свих почела припреме, буквално смо по цео дан у сали. У ову сезону улазимо сви здрави и спремни, апострофира Никола Мицић техничар.

Одбојкаши следеће недеље гостују против „Војводине“ која је у врху Супер лиге.

Никола Мицић и Иван Благојевић

Share.

Comments are closed.

Skip to content