2019-12-12T08:05:19+01:00 12. децембра, 2019. 08:05 |

ОДБОЈКА:Вратио се Пантић

Сигурна победа у реванш утакмици четврфинала Купа против Новог Пазара (3:1) и пласман у полуфинале су један од примарних задатака Пожаревљана, а други је сакупљење што више бодова у првенствнеим окршајима. Игром случаја погодило након три дана поново су се, после куп утакмице,„Млади радник“ и „Нови Пазар“ састали у првенственом сусрету (3.1). Тај меч је такође игран у Пожаревцу у суботу увече. Димитрије Пантић (1993, 197) принова (повратник) у пожаревачком суперлигашу јасан је у погледу даљих одбојкашких успеха.

-Пласман у полуфинале Купа је остварен у среду. У суботу смо истог ривала поразили и освојили нова три бода. Спремни смо у  сваком погледу. Дочекујемо и „Јединство“ из Старе Пазове и та три бода морају остати у Пожаревц. Пред нама је жетва нових бодова, каже Пантић.

Новопазарци су остали у Пожаревцу да бораве и тренирају три дана све до првенствнеог меча.

-Одморни су изашли на  меч за бодове. У сваком случају био је то опет квалитетан сусрет у коме смо грешке свели на миним. Неоспорно да тренер Драган Бонић зна нашу екипу у душу и да је покушао са новим тактичким замислима, ми имамо своје адуте и уз подршку навијача остварили смо  максималну победу.

После три године, Пантић који има и интенационалано искуство, вратио се из београдског Партизана.

-Лепо је вратити се кући и играти за свој матични клуб. У Пожаревцу су ми родитељи, другови, пријатељи. Примљен сам као да и нисам био одсутан три године дана. Атмосфера у клубу је на високом борбеном и организационом нивоу, сви услови за остварење запажених резултата су нам обезбеђени, каже Пантић.

                                                                                                                Текст и фото: Р.Сандић