У  Великом Градишту одржан је Фестивал цвећа окупљајући  велики број излагача који у својој понуди имају велики избор цвећа, биљака, садница, цветних аранжмана, опреме за хортикултуру, као и најразличитије врсте декоративних материјала за саксије. Ове године на тргу Младена Милорадовића било је више од 60 излагача који су своје штандове лепо уредили.

Овај фестивал одржава се почетком маја, када се на најлепши могући начин, уз цвеће, мед, песму и игру најављује почетак туристичке сезоне.

Милић уручује награду Драгани Пантић

Председник општине Велико Градиште званично је отворио други фестивалски дан. Према процени комисије која је оцењивала најлепше цветне штандове и штандове са медом. Победнички цветни штанд ове године је уредила је Драгана Пантић из Великог Градишта , а награду јој је уручио председник Општине Драган Милић.

Друго место освојила је Вера Ранић из Кисиљева, којој је награду  уручио председник Скупштине Владимир Штрбац.

Треће место освојила је Славица Марјановић из Кусића, а награду јој је уручио заменик председника Скупштине Саша Живковић.

Победнички штанд са пчелињим производима имала је Пчеларска фарма Живковић из Бискупља. Друго место са пчелињим производима освојили су ,,Пчелињи дарови Живковић” из Пожаревца, а треће Зоран Зарић из Тополовника.

Share.

Comments are closed.

Skip to content