2018-03-06T13:45:58+01:00 6. марта, 2018. 11:42 |

ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА „СТОП ШОП“-A:Понуђено триста нових радних места

Сајам запошљавања за потребе аустријског Ритејл парка „Стоп шоп“ у Пожаревцу  обележило је велико интересовање млађих генерација. Међу потенцијалним послодавцима било је седам домаћих и страних брендова. Иначе, „Стоп шоп“ ће почети са радом у априлу и у првом маху упослити 300 нових радника.

Сајам је 5. марта, у холу Центра за културу, отворио градоначелник Пожаревца Бане Спасовић. Истакао је да се тим сајмом испуњава један део обећања које је локална самоуправа дала у тренутку када је преузела одговорност за власт у граду, а то су нова радна места, и додао:

– Компаније које данас траже раднике су у власништву оних којима је циљ стварање профита, оних који верују у тимски рад и цене поштеног и вредног радника. То су једини услови које морате поштовати и особине које требате поседовати да би се запослили у Пожаревцу данас, а тако ће бити сутра и заувек. Политичка припадност при запошљавању, симпатисање овога или онога, везе и „комбинације“ су део далеке прошлости. Зато вас драги суграђани охрабрујем и гарантујем вам да сте једини услов за добијање посла ви сами односно ваша мотивација, ваше образовање, ваша марљивост и жеља за радом. Приликом интервјуа са послодавцима будите искрени и схватите ваш посао као свој сопствени.

                                                                                                                        Д.Динић