2021-04-24T09:31:19+02:00 24. априла, 2021. 09:31 |

Одржано Републичко гимнастичко такмичење у Костолцу

На Републичком такмичењу за ученике основних и средњих школа које је одржано у Костолцу ученици из Браничевског округа су остварили сјајне резултатеЕкипно од 1. до 4. разреда,  1. место припало је  ОШ „Јован Цвијић“ Костолац 

Појединачно, остварени су следећи резултати: 1. место Ленка Огњановић, 2. место Нађа Поповић, 9. место Марија Миловановић, 13. место Ђурђа Миловановић, 16. Лара Шћекић и 21. место Лена Портић 

Од 5. до 6. разреда у појединaчној конкуренцији: 7. место Наташа  Митић ОШ “Краљ Александар Први“, 7-8. разред, појединачно: 4. место Миљана Стојановић,  6. место Ања Живановић – ОШ „Јован Цвијић“Костолац.

Средње школе: 12. место Љубица Тодоровић, Пожаревачка гимназија

Када је о ученицима реч у екипној конкуренцији од 1 до 4. разреда,  1. место припало је ОШ “Вук Караџић“ Пожаревац. У саставу екипе били су: Виктор Нинић , Павле и Петар Видаковић.

Појединачно 1. место припало је Виктору Асановићу,  а 4. место Душану Милојевићу- ОШ „Јован Цвијић“ Костолац

Екипно 5-6. разред,  1. место припало је ОШ „Јован Цвијић“ Костолац 

Састав екипе чинили су: Јован Црносељански, Богдан Павловић и Јован Тодоровић 

Појединачно 10. место припало је Илији Спасићу из ОШ „Свети Сава“. Када је реч о 7. и 8. разреду појединачно: 4. место освојио је Душан Тодоровић, а 6. место Матија Кошарић  из ОШ „Јован Цвијић“ Костолац.

Када је о средњим школама реч екипно 2. место припало је ТШ „Никола Тесла“ Костолац, а у екипи су били: Бошко Крстић, Богдан Михајловић, Давид Живановић и Лука Живановић. 

Појединачно 3.место припало је Урошу Петровићу из Медицинске школе Пожаревац.