Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, током викенда, задржали су осморицу мушкараца који су аутомобилима и бициклима управљали под дејством алкохола и психоактивних супстанци.

Полиција је у Великом Градишту код возача „ситроена“ (33), који је возио са 1,98 промила алкохола у организму, пронашла 30 таблета са листе психоактивних супстанци, па ће против њега, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом месту, бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Двадесетогодишњи возач „опел корсе“ који је аутомобилом управљао са 2,54 промила алкохола у организму у Пожаревцу је, како се сумња, због неприлагођене брзине, слетео са пута и ударио у електрични стуб, а у овој незгоди нико није повређен.

Саобраћајна патрола у Пожаревцу зауставила је двојицу возача бицикала старости 40 и 41 годину који су возили са 1,88 и 1,29 промила алкохола у организму, као и тридесеттрогодишњег бициклисту који је био под дејством наркотика.

У околини Кучева и околини Петровца на Млави полиција је искључила из саобраћаја двојицу возача „фолксвагена“ старости 35 и 38 година који су управљали возилима са  2,14 и 1,78 промила алкохола у организму, као и возача аутомобила „бмв“ старости 22 године са 1,85  промила. Против свих возача поднете су одговарајуће прекршајне пријаве.

Share.

Comments are closed.

Skip to content