2019-10-10T11:35:07+02:00 10. октобра, 2019. 11:35 |

ОСР „СМУЂ“: Анђела Радосављевић прва у категорији кадеткиња

На воденој акумулацији „Стара Очага“ код Лазаревца одржано је такмичење у пецању техником на пловак за млађе категорије „Трофеј Београда за 2019″. Учествовали су представници више градова Србије, преко четрдесет пецароша почев од категорије петлића до такмичара старости до 25 година. Екипу ОСР „Смуђ“ чинило је петоро такмичара: Анђела Радосављевић, кадеткиња, Коста Радосављевић, пионир, Димитрије Петковић, пионир, Никола Милосављевић, пионир и репрезентативац Жељко Вуксић у категорији до двадесет година.

          Пецало се по хладном и ветровитом времену  на доста неуједначеној стази, али је екипа Смуђа отпецала до краја. Понашање и дисциплина у току пецања и после, били су на завидном нивоу.

         -И резултати су за похвалу. После мерења улова проглашени су победници. Наша  Анђела Радосављевић заузела је прво место у категорији кадеткиња освојивши пехар и златну медаљу, а Коста Радосављевић пласирао се на треће секторско место и окитио бронзаном медаљом. Репрезентативац Жељко Вуксић заузео је четврто место, иако је имао највише уловљених риба, није имао довољну килажу за неки бољи пласман, рекао је за наш лист вођа екипе, тренер Милан Станковић.