2021-04-12T14:20:51+02:00 12. априла, 2021. 14:20 |

Пакетићи деци са посебним потребама

Поводом великог и значајног јубилеја, 100 година постојања и рада Банке Поштанска штедионица, представници ове институције у Пожаревцу и локалне самоуправе уручили су слатке пакетиће корисницима услуга Центра за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, ученицима посебних одељења у основним школама „Доситеј Обрадовић“ и „Свети Сава“ и корисницима услуге „Лични пратилац“.

 Директор Регионалног центра Пожаревац Банке Поштанска штедионица Марко Павловић је овом приликом истакао да је Поштанска штедионица као одговорна финансијска и друштвена институција увек уз оне којима је помоћ најпотребнија.

 -Банка Поштанска штедионица обезбедила је пригодне поклоне за децу са сметњама у развоју, да покажемо да су они део друштва и да мислимо на њих. Наставићемо да помажемо овој деци и свима којима је помоћ потребна. Клијенти могу да нас посете на 190 локација широм Србије и на 20 локација у Регионалном центру Пожаревац, казао је Марко Павловић.

Градоначелник Пожаревца Саша Павловић захвалио се на лепом гесту директору Регионалног центра Марку Павловићу и председнику Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојану Кекићу.

 -Они су на овај начин по ко зна који пут  показали да су друштвено одговорни. Уручили су сто слатких пакета, деца су презадовољна и надам се да ћемо и у будућности имати још низ овако лепих акција и још бољу сарадњу са Банком Поштанска штедионица, која је и до сада била на добром нивоу, рекао је Павловић.

 Директорка Центра за социјални рад Пожаревац Татјана Рајић се, у име корисника, захвалила на предивним поклонима, подсетивши да Центар за дневни боравак броји око 30 корисника и представља једну од најсавременијих установа тог типа у Србији.

 -Она никада не би постигла те стандарде да не постоји изузетна помоћ локалне самоуправе која је током свих ових година са нама, а овај пут и сарадња са Банком Поштанска штедионица, која је на тај начин показала друштвено одговорно пословање и веома обрадовала наше кориснике, закључила је Рајић.

                                                                                                                        Д.Динић