Поводом освајања титуле првака у Развојној лиги петлића и предпетлића, у сезони 2006/2007, коју води ГФС Пожаревац, а играју клубови из ФС Браничевског и ФС Подунавског округа, уприличена је скромна додела пехара и медаља играчима ФК „Бамби“ из Пожаревца. Признања је уручио председник ГФС Пожаревац Владан Динић.

-Ови дечаци су будућност нашег фудбала и спорта Града Пожаревца. Деца се друже и кроз фудбалско такмичење уче и усвајају фудбалске тајне и вештине, али се и спортски усмеравеју и васпитавају. Порази и победе су део фудбалске игре, а уз њих су њихови родитељи и пријатељи, што је и највећа вредност ове наше Развојне лиге. ГФС Пожаревац посвећује посебну пажњу раду са младима. Сви клубови и приватне школе, који су код нас регистровани, биће максимално помогнути у сваком погледу. Поред ове лиге увелико припремамо традиционалну Зимску лигу, која је такође велики плус за ове малишане, окупљајући доста клубова и екипа, рекао је Динић.

Уз присуство родитеља младих фудбалера, пехари и медаље уручени су на стадиону иза ложионице, а примили су их капитени и играчи шампионских тимова ФК „Бамби“, једног од најуспешнијих клубова у пожаревачком крају, који негује и школује управо најмлађе фудбалере.

                                            Текст и фото: Раде Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content