Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ у Петровцу на Млави, након реконструкције и обележавања отпочело је са наплатом паркирања у градским улицама: Даворјанка Пауновић,  7.јул и Стева Миловановић.   Улице Даворијанка Пауновић и 7. јул припадају 1. зони наплате паркирања која се врши слањем СМС поруке на број 8611 или куповином одговарајуће паркинг картице у малопродајним објектима за продају штампе и код контролора – инкасаната ЈКП „Паркинг сервиса“ . Улица Стеве Миловановића припада 2. зони наплате паркирања, која се врши слањем СМС поруке на број 8612 или куповином паркинг картице на истим местима као и у случајевима претходних улица.

         Из „Паркинг сервиса“ подсећају станаре поменутих улица, повлашћене кориснике паркиралишта да имају право на плаћање накнаде паркирања по повлашћеној тарифи. Постоји и претплатна карта коју издаје Предузеће на одређен временски период, за одређену зону паркирања и за одређену накнаду дефинисану ценовником.

          Наплата паркирања у 1. и 2. зони врши се радним данима од 07:00 до 21:11 часова, а суботом од 07:00 до 15:00 часова. Недељом и државним празницима паркирање се не наплаћује.

Share.

Comments are closed.

Skip to content