„СЛОГА“ – „ЦРВЕНА ЗВЕЗДА“  1:0  (1:0)

У Шетоњу на стадиону ФК Омладинца одиграна је пријатељска утакмица између фудбалских ветерана из Петровца на Млави и селекције ветерана београдске Црвене звезде.

Неуморни Радован Давидов Лала, председник Удружења ветерана петровачког фудбала и Миланче Аћимовић, председник Скупштине општине Петровац на Млави, били су прави домаћини учесницима овог спортског сусрета уз пуну подршку ФК Омладинца и МЗ Шетоње.     

 Некадашњи асови црвено-белих предвођени Светозаром Мијаиловићем, Јованом Аћимовићем, Сашом Марковићем и председником и генералним секретаром Удружења ветерана Црвене звезде као и тренером Милошем Шестићем, дочекани су са највећим почастима.

Терен је био одлично припремљен, а домаћи играчи су од првог звиждука судије кренули у одлучне нападе. Владица Ђорђевић је пропустио две зреле шансе, али је зато Саша Ранковић вешто избегао офсајд – замку и постигао ефектан гол. Испоставило се на крају да је то био гол одлуке који је донео победу сложним фудбалерима – ветеранима Слоге.

Ово традиционално дружење фудбалских ветерана Слоге и Црвене звезде окончано је трећим полувременом у коме су се фудбалски ветерани оба клуба  присећали својих младих дана када су били активни фудбалери.

 Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content