Пензионери Пожаревца, Голупца, Кучева, Петровца, Великог Градишта и Жагубице моћи ће да преузму своје картице сваког радног дана, од 8 до 15 часова. Пензионери са пребивалиштем у Пожаревцу преузимаће пензионерске картице у Филијали РФ ПИО Пожаревац, Трг Радомира Вујовића 1, у канцеларији број 1. Своје картице пензионери Голупцамогу преузимати у Испостави Филијале Пожаревац у Голупцу, Зајечарска б.б. Корисници пензија из Кучева моћи ће да преузимају пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац у Кучеву, Жике Поповића 46. Корисници из Петровца своје пензионерске картице добиће у Испостави Филијале Пожаревац у Петровцу, Осмог октобра 6, а Великог Градишта у Испостави Филијале Пожаревац у Великом Градишту, Кнеза Лазара 9. Пензионери Жагубицепреузимаће пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац у Жагубици, 23. дивизија 2.

Такође од 8 до 15 часова,пензионери Жабара могу четвртком да преузму своје пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац, у Жабарима,КнезаМилоша 117, а корисници пензија из Малог Црнића уторком, у Испостави Филијале Пожаревац, у Малом Црнићу.

Расподела пензионерских картица је већ почела и само преузимање је једноставно-уз важећи лични документ је могуће преузети пензионерску картицу за свега неколико минута.

ПензионерскекартицеФонда ПИО намењене су свим пензионерима, без обзира коју врсту пензије користе, односно да ли су старосни, породични или инвалидски пензионери, без обзира колика им је пензија, односно где им је пребивалиште.

Пензионерске картице су документ који омогућује пензионерима да докажу статус пензионера, а да при том не морају да показујучек од пензије или решење о оствареном праву. Посебно ако знамо да оба документа садрже велики број личних података, који се могу злоупотребити.

Картица је бесплатна за пензионера. Коришћењем Пензионерских картица пензионери ће једноставније и безбедније доказивати свој статус и користити погодности које им статус пензионера омогућује, а да, притом, потпуно заштите личне податке.

Мислимо да је ово прави пут да заједница покаже више солидарности и бриге и да ово постане начин живота, а не једнократна акција.

Share.

Comments are closed.

Skip to content