2021-09-29T10:37:51+02:00 29. септембра, 2021. 10:37 |

Плазма најомиљенији домаћи слаткиш

Плазма кекс, компаније Бамби, проглашен је за најомиљенији домаћи производ у категорији слаткиша, искључиво на основу гласова потрошача у оквиру традиционалне доделе признања „Мој избор“ у организацији Удружења „Моја Србија“.

Плазма већ више од пет деценија има посебну улогу у породичним тренуцима и захваљујући свом јединственом укусу, врхунском квалитету и састојцима, бројне генерације одрастају уз њу.  И ове године, Плазма је  најомиљенији бренд,  коме потрошачи највише верују.

-Престижна награда коју поносно носимо 11. годину за редом, доказ је да уживамо огромно поверење потрошача. То је велика част за нас, али и одговорност и мотив да наставимо да растемо и будемо инспирација и подршка генерацијама које долазе. Протекла година је била година великих изазова, у којој смо у жељи да будемо инспирација позитивних промена, солидарности и емпатије, покренули кампању „Велика дела настају код куће“. И у наредном периоду остајемо да будемо подршка нашим потрошачима. Уједно ћемо настојати да понудимо нешто ново и интересантно највернијим љубитељима наших производа”, истакла је Александра Савић, сениор бренд менаџер бренда Плазма.

Плазма је бренд који инспирише, који се воли и као такав је деценијама уназад незаменљива посластица многих генерација. Тајна њеног успеха је управо у поверењу и искреној љубави коју добија од својих потрошача, а њена мисија да квалитетом  освоји срца будућих генерација.