2018-01-03T09:46:07+01:00 3. јануара, 2018. 09:46 |

ПЛЕСНИ КЛУБ БОЛЕРО: ЗЛАТО ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ!

Спортска хала „Владе Дивац“ у Врњачкој Бањи недавно је била стециште Међународног такмичења у модерним плесовима које је окупило више од 1000 плесача југоисточног Балкана. Прилику да покажу стечено знање и бриљантну вештину и овај пут имало је преко 40 такмичара Плесног клуба „Болеро“ и то од најмлађег до најстаријег узраста – сениора жељних да потврде успех остварен на прошломесечном такмичењу у Скопљу. 

Чињеница да је конкуренција у Врњачкој Бањи била квалитетна и веома јака, само наглашава податак како је пожаревачки „Болеро“ са освојених ШЕСТ ПРВИХ и ЈЕДНИМ ДРУГИМ МЕСТОМ у сваком погледу – бриљирао!

Mala grupa hip hopa sa trenerom sa Miladinović Petrom Elitna HIP HOP formacija sa trenerom i rukovodstvom kluba Formacija Dance 2 sa trenerom Danijelom Sagić Ema Puklin

Наиме, Ема Пуклин у соло дисциплини заслужено је „потукла“ своју конкуренцију диско денса и блиставим наступом освојила прво место. Њој су се прикључиле сестре Нешић у дисцилини хип-хоп дуо, као и мала група у којој је дебитовала Анастасија Здравковић. Ана и Уна су поновиле успех из Скопља у латино шоу надметању освајањем првог места, као и дебитантска хип-хоп група која је надиграла много искусније плесаче. Јуниорска формација диско денса резервисала је себи прво место и окитила се златом, док је елитна формација сениора хип-хопа постигла до сада највећи успех освајањем пехара и сребрног обележја.

Изузетан успех „болероваца“ при самом крају године већ је постала традиција, док Управа овог успешног спортског клуба града под  Чачалицом већ припрема планове за 2018. годину и наступајуће зимске припреме појединих екипа.

В.В.