ОПК „РУДАР 2001“

У кратком обраћању играчима и члановима стручног штаба, председник клуба Владимир Бошковић, зажелео је играчима срећан почетак другог дела првенства и истакао је да клуб има амбиције, прелазак у виши ранг, односно Зонски степен такмичења. 

Бошковић је на почетку урадио мини ретпроспективу о досадашњем току такмичења, напоменувши играчима да нема ни најмању дилему да, уколико сви буду дали свој максимум, зацртани циљ је итекако достижан.

– Резултати су у јесењем делу показали да је ова жеља реална и остварива, нарочито јер се клуб појачао са неколико добрих младих али и искусних играча. Што се тича финансија, клуб се стабилизовао, нема дугова који су били на самом почетку сезоне, како према играчима тако и према савезу. У току су радови на уређењу главне трибине на стадиону али и осталих објеката, а све ради стварања што бољих услова како за сениорски тим тако и за млађе категорије, истакао је председник клуба и додао:

– Резултати које смо остварили у јесењем делу са талентованим дечацима из Костолца и околине, вратили су малобројну костолачку публику на трибине, а они су нам веома важни и потребни у наставку првенства. 

Надамо се да ће пролећни резултати гарантовати даљи развој клуба и стабилност у наредном периоду, закључио је Владимир Бошковић у обраћању играчима и стручном штабу.

У клуб су током зимске паузе дошли : 

Александар Муљајић („Слога” Липе), 

Александар Ћирић („Рудар” Стамница)

Милош Ћирић („ВГСК” Велико Градиште)

Петар Радивојевић („Вихор” Маљуревац)

Никола Кочић („Слога” Велико Село)

Никола Миливојевић („Железничар” Пожаревац)

Share.

Comments are closed.

Skip to content