2017-03-08T09:34:51+01:00 8. марта, 2017. 09:34 |

Подршка кандидатури Саше Јанковића

ГО ДС ПОЖАРЕВАЦ И УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА „ИСКОРАК“ И „ПОЖАРЕВАЦ НА ФБ“

Sasa JankovicГрадски одбор Демократске странке Пожаревац, заједно са још два удружења грђана, „Искорак“ и „Пожаревац на Фејсбуку“, подржали су кандитатуру Саше Јанковића за председника Републике Србије. Тим поводом  током викенда су прикупљани потписи.Марица Ђокановић, потпредседница Градског одбора ДС Пожаревац  је на конференцији за медије истакла да ДС први пут подржава нестраначког кандидата.

-Демократска странка се већ 27 година бори за вредности које на овим изборима представља Саша Јанковић.  Реч је о кандидату за кога верујемо да ће превазићи поделе и ујединити земљу, створити Србију онаквом какву желимо, земљом правде и права, а не привилегија, безакоња, безнађа и очаја. Градски одбор ДС је подржао кандидатуру Саше Јанковића и у складу са тим је организовао прикупљање потписа, истакла је Ђокановић.

Радиша Стокић потпредседник УГ „Искорак” позвао је све грађане Пожаревца и околних насеља, да изађу и гласају на предстојећим изборима за председника Републике Србије који се одржавају 2.априла, али и да својим потписимам подрже председничку кандидатуру Саше Јанковића.

Саша Томић, администратор групе „Пожаревац на Фејсбуку“, истакла је да они пре свега подржавају слободу говора, музике, уметности и културе.

-Овде смо да подржимо слободу говора, музике, уметности и културе, односно Смедеревце који су се окупили у великом броју да би исказали подршку  Георгиеву, чији је концерт отказан без икаквог разлога, самовољом градоначелнице Смедерева. Већ смо годинама показали да се боримо против укидања сваке слободе и гажења достојанства обичног човека, тако да ћемо и овога пута, своје политичко деловање усмерити првенствено на обичног грађанина, рекла је Томић.

                                                                                                                                                                        И.В.