Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ Пожаревац је ове године, као и претходне, подржало Љубичевске коњичке игре. Поред спонзорства ове манифестације која представља на само бренд Пожаревца, већ и целе Србије, предузеће „Паркинг сервис“ је подршку исказало и тиме што је витезу 55-их Љубичевских игара, Марку Миленковићу, поклоњена годишња паркинг карта за улична паркиралишта.

Поменути дар је витезу, након извојеване победе на Хиподрому, уручила директорка ЈКП „Паркинг сервис“ Пожаревац Марија Паповић, која је иначе и дошла на поменуту идеју током протекле године. Са намером да тако настави и надаље, директорка Паповић истиче:

– Кроз разне пројекте желимо да искажемо своју друштвену одговорност, да покажемо да постојимо због грађана и да њихову савесност у плаћању паркинга наградимо кроз подршку свему што је битно за град и људе који у њему живе. По традиционалним Љубичевским коњичким играма, а поготову по Љубичевском вишебоју, Пожаревац је познат не само широм Србије, већ и много даље од граница наше земље, а осим тога и саме особине „витеза“ представљају вредности које би требало неговати у друштву, тако да смо из поменутих разлога даровали поклон витезу Љубичевског вишебоја.

Share.

Comments are closed.

Skip to content