Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ из Костолца организовало је током новембра и децембра прикупљање хуманитарне помоћи, у виду гардеробе, обуће, средстава за хигијену и храну, за Установу за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ у Великом Поповцу.

Основна делатност Установе за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ у Великом Поповцу обухвата смештај лица са интелектуалним тешкоћама оба пола са преко 18 година старости, којих је око 264.

Делегација у саставу Рената Минић, Горан Минић, Ружица Живковић, Јово Ћулибрк, Драгица Стефановић, Слободанка Спасојевић, потом, Иван Ивановић као представник синдиката костолачких копова и Иван Андрејић, као представник синдиката Аутотранспорта, у петак, 23. децембра, уручили су донацију директору Установе, Дејану Марковићу.

Удружење „Од књиге до душе“ захваљује се свима који су се одазвали овој хуманитарној акцији, као и Синдикату копова „Костолац“ и Синдикату Аутотранспорт д.о.о. Костолац, који су обезбедили превоз донације и купили слаткише за штићенике Установа.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content