За председника изабран Новица Радивојевић

На Изборној скупштини Градског одбора Боље Србије одржаној 13. фебруара у ресторану „Извор“ у Пожаревцу, за председника је изабран Новица Радивојевић, угледни привредник из Лучице, а за потпредседника Татјана Никодијевић, доктор стоматологије из Пожаревца. Такође, именовано је 9 чланова Градског одбора и то: Раде Спасић, Латиборка Тодоровић, Далибор Станковић, Ивана Аврамовић, Ненад Стојадиновић, Велимир Дамјановић, Синиша Савић, Славиша Стојадиновић и Марко Цолић.


Обраћајући се присутнима, председник Боље Србије Драган Јовановић нагласио је да је циљ странке да допринесе стварању успешније Србије и скрене пажња грађанима на свакодневне проблеме.

Новица Радивојевић и Татјана Никодијевић

-Програм Боље Србије је окренут и ка српском националном бићу, подржавамо како нашу браћу у Црној Гори који бију одсудну битку за свој опстанак, тако и наш народ у Северној Македонији и Републици Српској. Са друге стране, када говоримо о централном делу Србије не можемо да се не осврнемо на привредну ситуацију. Ми смо подржали Александра Вучића у свему добром што је он радио, али постоје одређене ствари у земљи које просто не функционишу и морају на бољи начин да се уреде. Нама је потребна одговорнија политика, људи домаћини који знају да раде и направе посао. Потребни су нам честитост, поверење и проверени људи који знају да направе резултат. Због тога ће Боља Србија на наредним изборима ићи само са људима који су имали   резултате што у својим професијама, што у општинама и градовима које су водили, јер хоћемо Србији да понудимо једну бољу, здраву опцију, која може ову земљу и народ да поведе ка бољем животу, рекао је Јовановић.

            Председник Градског одбора Новица Радивојевић истакао је да су у странци окупљени људи различитих искустава, образовања, економских прилика и навика, са жељом да на једној здравој и модерној платформи  покажу и промовишу професионални и домаћински однос.

            -Надам се да ћемо у наредном периоду покренути одређене ствари са мртве тачке и донети бољитак нашим суграђанима, казао је Радивојевић.

            Скупу су, осим чланова и симпатизера странке, присуствовали и Бошко Станчић, председник ИО Боље Србије, Бранислав Војиновић, члан Председништва Боље Србије, Оливер Антанасијевић, потпредседник Боље Србије и Златко Драгутиновић, заменик председника ИО Боље Србије.

Д.Д.

Share.

Comments are closed.

Skip to content