Дарко Ненадић, магистар техничких наука и узбуњивач именован је за новог председника Градске организације Двери у Пожаревцу. Он је истакао да ће се и у наредном периоду ГО Двери  посветити активном раду и јачању кадрова, а посебан акценат  у даљем раду биће и борба за очување породице, породичних вредности, економске теме, социјална политика, пољопривреда и заштита животне средине. У свом обраћању за јавност Ненадић је истакао:

-Бројне афере које су потресале Пожаревац, лоша привредна ситуација и ниједна реализована инвестиција, одлазак младих, лоша инфраструктура, еколошки проблеми, лоше управљање јавним предузећима и страначко запошљавање су додатни мотив да се боримо и изборимо за бољи живот, нова радна места и сигурност свих својих суграђана, како у граду тако и у сеоским срединама. Без јаког села и јаке пољопривреде нема  ни јаког града, јер без смене садашњег режима и промене система, домаћинског управљања , нема будућности  нити бољитка за  људе у Пожаревцу и целом Браничевском округу. Слобода медија и фер и поштени избори су предуслов за то, рекао је.

Из „Двери“ позивају све грађане Пожаревца који су за традиционалну, националну и породичну Србију да им се придруже на новој адреси у Пожаревцу, Таковска улица бр. 5 (Тржни центар „Реч Народа“, први спрат).

Share.

Comments are closed.

Skip to content