На Међународном сајму туризма у Бања Луци, на заједничком штанду,  туристичку понуду представиле су  Туристичка организација Града Пожаревца и општине Велико Градиште и Голубац.

-Поред бројних посетилаца, штанд је посетио  и градоначелник Бања Луке, Драшко Станивуковић, што само додатно потврђује чињеницу да су поменутта места већ стекла значајну репутацију као дестинације богате историјом, културом и природним лепотама, кажу у Туристичкој организације Општине Голубац.

Посетиоци сајма изразили су жељу да дођу и посете Голубац, посебно Голубачку тврђаву и Манастир Тумане, као и Ергелу Љубичево, Виминацијум, Сребрно језеро, Рамску тврђаву…  Велики туристички потенцијали овог краја су значајна дестинација како за туристе тако и за будуће инвеститоре. 

Међународни сајам туризма – Бања Лука представља једну од највећих и најмасовниих туристичких манифестација у Републици Српкој и Босни и Херцеговини која се одржава у организацији компаније RS „Consulting and Trade“ Бања Лука, уз подршку Министарства спољне трговине и економских односа Босне и Херцеговине, Министарства трговине и туризма у Влади Републике Српске и Бања Луке. На овом сајаму туризма представило се 150 излагача из више од 10 земаља.

                                                                                        Љ.Настасијевић

Share.
Leave A Reply

Skip to content