2019-12-23T15:00:55+01:00 23. децембра, 2019. 15:00 |

Пожаревац: Градско такмичење средњих школа у футсалу

Током прошле недеље у Спортском центру Пожаревац одржано је Градско такмичење средњих   школа у футсалу на коме је учествовало шест екипе мушке и три у женској конкуренцији са укупно 90 појединаца.

У финалној утакмици женских екипа састали су се тимови  Медициcнке  и Пољоприврене школе а резултат је био 6:0 у корист Медицинске школе чија екипа је заслужено отишла на Окружно надметање.  Када  је о резултатима у  мушкој конкуренцији реч, у финалу су играле екипе Пожаревачке гимназије и Техничке школе „Никола Тесла“ Костолац. У овом мечу примат су имали гимназијалци и резултатом 3:0 пласирали се за Окружно такмичење.

Наставници који су водили децу на такмичење су: Марко Сузић  из Техничке школе Костолац, Никола Шојановић из Политехничка школе Пожаревац,  Милан  Јовић и Сандра Кузмановић Медицинска школа Пожаревац, Кристијан  Марковић Пожаревачха гимназија, Драган Опачић Пољопривредна школа и  Предраг Ражњатовић Економска школа Пожаревац .

Турнир је протекао у фер и коректном понашању свих учесника а екипама које су освоиле прва три места додељене су дипломе. Утакмице су судили Александар Митровић и Душан Дубајић док је записничар био Драган Ћирић.

/На слици: Женска екипа Медицинске школе/