Базен у Пожаревцу ускоро ће примити прве купаче. Током викенда завршено је са пуњењем великог и малог базена, па се старт очекује након што се вода загреје и ураде све потребне анализе.

Реконструкција је подразумевала вађење лименог корита, бетонирање великог и малог базена и стављање порцуланских плочица. Проширена је плажа и промењен бехатон. Урађена је комплетна нова филтер станица са 5 нових филтера и два нова компензацијска базена.

Томица Стојановић, вршилац дужности директора Спортског центра Пожаревац наглашава да су одвојене филтрација малог и великог базена.

Сада велики базен има буквално три пута јачу филтрацију воде, тако да може дуже да ради и може да прими више људи у истом тренутку. Такође, оно што је новина, велики базен је у стандардима за 50 метарско и 25 метарско пливање и такмичење, чак до нивоа Олимпијских игара, наглашава Стојановић.

Дневна карта 250 динара

Дневна карта је поскупела и износи 250 динара, док ће деца до 7 година имати бесплатан улаз, као и особе са инвалидитетом.

У понуди су и периодичне улазнице и то за седам улаза – 1.500 динара, 10 улаза – 2.000, 30 улаза – 6.000 динара и 60 улаза – 10.000 динара. Такође, од 6 до 8 часова ће бити организовано бизнис пливање по цени од 250 (једнократно) или 2.500 динара месечно.

Улазнице за ноћно купање биће 300 динара.

Share.
Leave A Reply

Skip to content