2021-04-19T15:49:37+02:00 19. априла, 2021. 15:49 |

Пожаревац: Заседало Председништво Синдиката комуналаца Србије

У Пожаревцу је заседало Председништво Синдиката републичког одбора комуналних делатности Србије. Осим представника Одбора присуствовали су и представници окружних и градских, односно општинских одбора синдиката комуналних делатности.

Учеснике скупа први је поздравио председник пожаревачког Градског одбора синдиката комуналаца Бобан Мартиновић изразивши очекивања да ће предузећа комуналних делатности заједно са социјалним партнерима успети да реше тренутне проблеме.

Градоначелник Пожаревца Саша Павловић подсетио је да је Град Пожаревац један од првих у Србији који је кроз колективне уговоре са комуналним предузећима имплементирао финансијску подршку радницима.

Председник републичког Синдиката комуналне делатности Србије Александар Радојевић нагласио је да запослени у комуналној делатности свакодневно пружају услуге од значаја за све грађане Србије. Радојевић је напоменуо да је ово прво заседање Председништва организовано ван Београда. Град Пожаревац је тиме, као домаћин, показао посвећеност грађанима и комуналним делатностима.