Упркос променљивим временским приликама које обележавају ово лето, Центар за културу Пожаревац наставља и ову недељу занимљивом низом летњих програма.

Данас, 8. августа, у 19 сати на летњој сцени крај Дома кулутуре биће приређено „Браничевско вече поезије“. Овом приликом  Пожаревљанима ће се представити више од тридесет поета и прозаиста са територије браничевске књижевне регије који ће говорити своје стихове,  сегменте прозе и афоризме, док ће програм бити употпуњен вокалним интерпретацијама и адекватном музичком пратњом

                           Велика посећеност програма под ведрим небом      /Фoтo: Бojaн Никoлић/

Дечијом позоришном представом „Алиса у земљи ђубрета“, летњи програм наставља се у среду 9.августа у 19 часова. Исте вечери, у 20 сати биће емитован дугометражни цртани филм Милан Блажековић снимљен 1989. године „Чаробњаков шешир“. У четвртак 10. и петак 11. августа од 19 часова на реду су дечије представе „Лов на чудовишта“ и „Царево ново одело“, док је субота резервисана за целовечерњи концерт хора „Магични љиљани који почиње у 20 сати. Последње вечери ове недеље, 13. августа  у 19 сати посетиоце очекује још један наступ Плесног клуба „Royal“.

У случају кише програми се не отказују, већ ће бити изведени у Малој сали Центра за културу Пожаревац.

Влада Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content