После два везана пораза од Лознице усред Пожаревца и Јошанице у Новом Пазару, уследила је добра игра на Вашаришту и сигурна победа против Пролетера из Михајловца.Голман Владимир Савић(22), који је уједно и заменик капитена Уроша Петковића,управо се на тој задњој утакмици повредио,али га оптимизам не напушта.

-“Кикснули” смо са Лозницом и Јошаницом збогпромашаја наших нападача и обе утакмице изгубили са по једним примљеним голом.Ти минимални порази од 0:1 су нас избацили из квартета водећих.Да смо добили Лозницу, били би четврти, каже Савић.

Против Пролетера је била друга песма.

-Забележили смо убедљиву победу над Михајловчанима,после та два пораза.Начели смо их са пенала.Наши нападачи су се потом распуцали,а најбољи и најпрецизнији  на терену био је стрелац два задња гола Жељко Тасић,бивши играч Михајловца.

Савић ове није тренирао због повреде.

Био сам на поштеди од повреде коју сам задобио у 80. минуту на  утакмици са Пролетером.У питању је скочни зглоб.Надам се да ћу моћи да браним у преосталим сусретима .

Поред Тутина,пожаревачки српсколигаш играће са Полетом код куће,па потом гостује код Дрине у Љубовији.

-Екипа је у правом победничком расположењу, силно мотивисана и жељна освајања нових бодова уфинишу јесењег дела.Ако се из Тутина вратимо непоражени и победимо Полет и Дрину који се налазе на зачељу табеле,бићемо опет при врху.У сваком случају, не гине нам зимовање у  златној средини.каже Савић.

Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content