2021-03-05T12:33:57+01:00 5. марта, 2021. 12:31 |

Позив за стартапове у области бриге о љубимцима

Лабораторија PURINA® Accelerator другу годину заредом позива стартап компаније у области бриге о кућним љубимцима за пријављивање на развојни програм Unleashed.

У питању је јединствен развојни програм бренда PURINA® за бригу о кућним љубимцима који има за циљ да подржи креативне стартапове који интегришу науку и технологију и пружају одржива решења која испуњавају потребе паса и мачака, као и њихових власника.

Kако је циљ компаније да понуди нове производе и услуге који ће унапредити добробит љубимаца и оних који их воле, програм Unleashed даје могућност стартап предузетницима да сарађују са PURINA® стручњацима у циљу креирања будућих револуционарних производа или услуга.

Unleashed у својој другој години постојања тражи шест посвећених и амбициозних стартап предузетника који свој концепт на пољу исхране, услуга или технологије, желе даље да развијају уз подршку мултидисциплинарних експерата PURINA® тима. Током 6-месечног програма предузетницима се нуди финансијска подршка за сваки пројекат у вредности од 50.000 швајцарских франака, уз сву подршку експерата компаније PURINA® како би остварили циљеве убрзаног развоја пројекта.

За више информација посетите веб страницу www.unleashedbypurina.com и уколико желите да усавршите ваш производ или услугу у области бриге о кућним љубимцима, поднесите пријаву најкасније до 31. марта 2021. године.  Победници ће бити проглашени 24. јуна 2021. године, а спровођење програма убрзаног развоја Unleashed, компаније PURINA® стартује 25. јуна и трајаће до 2. децембра 2021. године.

Kао глобални лидер у исхрани кућних љубимаца, компанија PURINA® је више од 90 година посвећена производњи хране високе нутритивне вредности и квалитета, а развојним програмом Unleashed је још једном потврдила да су улагање у иновације и проналажење нових решења и технологија за унапређење у области исхране и здравља кућних љубимаца, суштина њеног пословања.