У оквиру пројекта „Од локалног пазара до локалне трпезе“ који од јуна 2022. године спроводи Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“, током последњих месеци набављена је опрема за укупно 11 малих предузећа и предузетника из региона Браничево-Подунавље.

Ради се о укупно 28 комада различите професионалне опреме намењене угоститељству и производњи хране, укупне вредности готово 2 милиона динара без ПДВ-а, која ће одабраним корисницима помоћи да унапреде своје пословање, односно квалитет својих производа и услуга, како би били што конкурентнији на тржишту.

Поред ових корисника, у пројекат је укључено још 20-ак угоститеља и произвођача хране из Региона који су имали прилику да искористе различите облике подршке, попут обука, менторинга, развоја нових рецептура, промоције и пословног повезивања. Кроз Пројекат је успостављен и нов регионални бренд „Локални залогај“ који ће укљученима омогућити бољу повезаност и ефикаснију пословну комуникацију кроз Андроид апликацију, са циљем даљег развоја и промоције локалних производа и аутентичне гастрономске понуде региона Браничево-Подунавље.

Пројекат „Од локалног пазара до локалне трпезе“ имплементира Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“, а финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО ПЛУС.

Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ искључиво је одговорна за садржај ове публикације и он не представља неопходно ставове Европске уније.

Share.

Comments are closed.

Skip to content