Богат вишегодишњи сценски опус стваралаца окупљених око пожаревачког позоришта Миливоје Живановић наставља се вечерас, 13.јуна, премијером комада Владимира Ђорђевића „Нормалан а луд“ који овај пројекат потписује и као редитељ. Као драмски писац Ђорђевића за собом има 40 текстова од којих се до сада петнаест нашло на позоришној сцени, док као редитељ потписује двадесетак пројекта различитих уметничких жанрова. Текст „Нормалан а луд“ настао је 2012. године.

У првој досадашњој сценској поставци ове драме проткане нитима свакодневице а у појединим сегментима и  комичним детаљима,  играју: Валентино Ољача, Бојан Николић, Јелена Трифуновић Илић, Марко Васиљевић, Мирослав Милутиновић, Сара Траиловић, Павла Станковић, Богдан Станковић, Зоран Живковић, Драгана Костић Милутиновић, Марија Вaјнер и Марија Перић. Асистент редитеља је Надица Фржовић, костимограф Тина Лепосавић, тон и светло Зоран Миладиновић. Организатор представе је Бојан Николић, уредник Бојан Гачевић а продуцент Галина Перић.

Премијера драме „Нормалан а луд“ је у 20 сати на Великог сцени Центра за културу Пожаревац, док се карте по цени од 300 динара могу купити у Билет сервису ове установе.

Влада Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content