2021-07-03T08:18:53+02:00 3. јула, 2021. 08:18 |

Пријавите се за радионице старих заната

Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ позива вас да се пријавите за радионице старих заната (шивење, плетење, хеклање, дрводељство).

Радионице ће се одржати током августа месеца, по утврђеним терминима, док су пријаве до 20. јула путем телефона  064/018-5454

Радионица старих заната која је пројекта подржаног од Градске општине Костолац „Траговима прошлости – очување културне традиције кроз старе занате и јела нашег краја“ већ трећу годину се веома успешно спроводи у нашем граду.

Ружица Живковић, професионална кројачица у пензији и Рената Минић, председница Удружења „Од књиге до душе“ показаће полазницима радионице основе шивења и кројења.

Сузана Ненић, Вера Савковић, Зорица Вујчић, Невена Вуксановић, Весна Радивојевић, Милица Исаковић, Драгица Стефановић, Магдалена Реџовић, Гордана Славковић и Негица Павловић, показаће полазницима радионице основе плетења и хеклања.

Јово Ћулибрк и Горан Минић показаће полазницима шта је све од алата потребно за рад са дрветом и поделиће неке од основа дрводељства.