2017-09-10T15:53:35+02:00 10. септембра, 2017. 15:53 |

Пријем за младе петровачке рукометашице

007Поводом великог успеха које су постигле  на Међународном финалу Спортских игара младих које је одржано у Сплиту,  председник Општине Петровац на Млави Душко Нединић приредио је свечани пријем за екипу младих рукометашица, играчица ЖРК „Слога“ и ученица Средње школе „Младост“ које су представљале  Општину Петровац на Млави на овом  такмичењу. Оствариле су велики успех освајањем сребрне медаље и другог места.

Председник ОпштинеДушко Нединићсе на пријему  захвалио свима који су били у тиму и  репрезентовали Општину и честитао им на великом успеху. У обраћању медијима он  је истакао да ће млади и спорт у Општини Петровац  увек имати велику подршку локалне самоуправе и да су резултати остварени успортским активностима у претходном периоду  за понос.

Подсећајући да локална самоуправа из буџета годишње издваја значајна средства за функционисање спортских клубова, развој спорта и организацију  спортских такмичења на подручју општине,  Нединић је обећао да ће се са том праксом наставити и убудуће.

             За све рукометашице, учеснице Међународног такмичења у Сплиту  припремљени су и пригодни поклони које им је уручио председник.